Parkona är specialister på drift, förvaltning och utveckling av parkeringsgarage och andra parkeringsanläggningar. Med oss som ert parkeringsbolag kan ni se fram emot en problemfri drift av er anläggning och en maximering av avkastningen.

Vår specialitet är drift av garage och parkeringar med fasta platser och månadshyror. Vårt fokus är att ge användare och uppdragsgivare den bästa möjliga servicen. För att lyckas med det får varje parkering vi arbetar med en ansvarig kontaktperson som regelbundet besöker anläggningen och svarar på frågor från användare och uppdragsgivare. Kontaktpersonen är även ansvarig för fakturering och kans därför svara på alla frågor gällande parkeringen.

Vi är experter på att se möjligheterna i parkeringar och utveckla dem till deras fulla potential. Genom att se över planeringen, hyresnivån och mixen av olika uthyrningstyper optimerar vi er anläggning för att ge högsta möjliga avkastning. 

Välj Parkona därför att:

•  Ni vill att era slutanvändare ska få bästa möjliga parkeringsupplevelse
•  Ni vill att era slutanvändare ska få bästa möjliga parkeringsupplevelse
•  Ni vill maximera avkastningen på er parkeringsanläggning

 

VAR ÄR NI?

Oavsett var ni befinner er i dag är ni välkomna att kontakta oss.

Om ni i dag har avtal med en operatör som sköter din anläggning är vi övertygade om att vi kan ge er en bättre deal. Vår smidiga organisation gör våra omkostnader låga. Vi vågar därför garantera att ni får mer pengar över i slutändan om ni samarbetar med oss jämför med andra operatörer.

Om ni håller på att utveckla en ny anläggning kan vi vara med redan i planeringen och komma med förslag på tekniska lösningar, planering och design.

 

KONTAKTA OSS I DAG

För att höra hur vi kan förbättra er affär.

08-27 37 08